Januar 2016

D. 11.-12. marts holder Tværkulturelt Center repræsentantskabsmøde og konference i Fredens Kirke, Ryesgade 68, København Ø.Konferencen starter fredag kl 11.45 med frokost og åbningsgudstjenste v. biskop Peter Skov-Jakobsen.


Jeg var fremmed er temaet for dette års forårskonference, der sætter fokus på den aktuelle flygtningekrise. Konferencen er et tilbud til alle, der ønsker at lære af kirkernes erfaringer i ind- og udland og reflektere over gæstfrihedens teologi, marginalitet, migration og spiritualitet.

Hovedtaler er den indiskfødte anglikanske archdeacon John Perumbalath fra London, der er kendt for sine evne til at perspektivere de bibelske tekster og gøre dem nærværende og vedkommende. Indvandrerpræst Niels Nymann Eriksen, Apostelkirken på Vesterbro, er respondent på fredagens hovedforedrag. 

Tidligere oversygeplejerske og flygtning fra DR Congo Emile Djonga (Haderslev) har et oplæg om venskabsfamilier og integration, og den nigerianske teolog og Masterstuderende Samuel Nwokoro fortæller om aktuelle erfaringer fra kirkens rolle i flygtningekriser.

Man kan også høre herboende flygtninges personlige beretninger om at komme som fremmed til et nyt land fra Mellemøsten og Afrika, samt forfatter Ingeborg Kappelgaards bud på, hvordan vi fastholder glæden midt i mange nye udfordringer. Og meget mere! 

Lørdag giver den kinesiske violinist Jinyu Ling minikoncert på kinesisk violin. 

Se programmet / Tilmeld dig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Programforside